Upisi u tijeku

Varaždinski policajci zainteresiranim učenicima predstavili prednosti svog posla

Objavljeno: 22.06.2024. 18:18

Zadnja izmjena: 22.06.2024. 18:19

U druženjima s policijskim službenicima PU varaždinske na današnjem rukometnom turniru za djevojčice i dječake u Ivancu te na nogometnom turniru u Novom Marofu svi zainteresirani učenici mogli su dobiti iz prve ruke odgovore na pitanje zašto postati policajac ili policajka te koje su prednosti tog posla, izvijestili su iz PU varaždinske.

Pod motom "Budi zakon! Odaberi poziv, a ne posao!", MUP je i ove godine pokrenuo kampanju s ciljem da privuče mlade i motivirane pojedince u policijske snage. Za akademsku godinu 2024./2025., otvoreno je 500 mjesta za polaznike Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih te 150 mjesta za učenike koji će se upisati u treći razred Policijske škole "Josip Jović", a upisuje se i razred od 20 mjesta za Ministarstvo pravosuđa, uprave i digitalne transformacije. Sve one koji završe školovanje čeka siguran posao, poručuju iz PU varaždinske. 

Informacije o uvjetima natječajima mogu se pronaći na web stranici Policijske uprave varaždinske, Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik", u bilo kojoj policijskoj postaji, na YouTube kanalu MUP-a i društvenim mrežama Policijske akademije, a zainteresirani informacije mogu dobiti i putem kontakt telefona Policijske škole "Josip Jović" 01/24 26 305 i 01/24 26 313. Također prijavu na natječaj moguće je poslati i putem sustava e-Građani.

Komentari