na druženju i povezivanju

Varaždinski SDP-ovci posjetili Zadarsku županiju u svrhu povezivanja članova različitih organizacija

Objavljeno: 17.09.2018. 09:36

Zadnja izmjena: 17.09.2018. 09:37

Varaždinski SDP-ovci na poziv predsjednice Zadarske županijske organizacije SDP-a Renate Sabljar - Dračevac, posjetili su ovaj vikend Zadarsku županiju. Svrha posjeta bilo je druženje i jače povezivanje članova SDP-a iz različitih županijskih organizacija.

Na druženju su imali priliku razmjeniti dosadašnja iskustva te planiranje aktivnosti u budućem razdobolju. Subotu su proveli prvo u Zadru, gdje je u jutarnjim satima organiziran sastanak predstavnika županijskih organizacija SDP-a i stranačkih Foruma, kojem su uz predsjednicu Barbaru Antolić Vuporu, sudjelovali i županijski potpredsjednik i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Miroslav Marković te predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a i županijski vijećnik Luka Zrinski.

- Svrha našeg odlaska u Zadar nije visoka politika, već vraćanje stranke našim korijenima, ponovnoj izgradnji što bolje komunikacije između naših članova i upoznavanje članica i članova drugih županijskih organizacija SDP-a diljem Hrvatske. Ovo je za nas bio jedan svojevrstan "team building" i vjerujemo da ćemo nakon posjete Zadru ubrzo dogovoriti posjetu i nekim drugim županijama, a naravno očekujemo i posjete članova i u našu županiju - rekla je tom prilikom predsjednica SDP-a Varaždinske županijske organizacije Barbara Antolić Vupora.

Komentari