Vekerica VTV televizije proslavila 10. rođendan

Objavljeno: 30.10.2015. 10:27

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 08:25

Prigodnim rođendanskim tjednom VTV Televizija je obilježila 10 godina emitiranja svog jutarnjeg programa uživo – popularne emisije "Vekerica".

Za svoje brojne gledatelje na području Varaždinske, Međimurske, te Koprivničko-križevačke županje, ali i ostalih dijelova Hrvatske obzirom da se program VTV televizije može pratiti putem IPTV platformi u cijeloj zemlji, svakodnevno od ponedjeljka do petka od 9.00 do 11.00 sati marljiva ekipa VTV-a priprema zanimljiv program. Za sve koji ne mogu ujutro pratti TV program Vekerica se i reprizira u popodnevnom terminu 15 do 17 sati.

U formi mozaičkog programa bogatog prilozima, javljanjima reportera i ugošćavanjem gostiju u studiju "Vekerica" svih 10 godina informira, zabavlja, ali i nagrađuje gledatelje. Kako izgleda VTV Televizija je pronašla pravu formu koja pobuđuje interes svih onih koji imaju prigodu tijekom jutra biti uz TV prijemnike. Brojna istraživanja pokazuju da takvih – nije malo. Uz pregled svih relevantnih vijesti iz svijeta, te Hrvatske Vekerica svoje vjerne gledatelje informira o svim važnijim zbivanjima u našem kraju, posebice na prostoru Sjeverozapadne Hrvatske. Tijekom deset godina realizirano je više od 2500 emisija, a u njima su se VTV-ovi reporteri javljali s mnogih događaja u zemlji i inozemstvu, dok je u studiju VTV televizije gostovalo više od 10 tisuća gostiju.

Na simboličan je način gost u studiju ovoga tjedna bio i Darko Blaži, zamjenik načelnika PU Varaždinske jer baš on je bio i prvi gost "Vekerice" u prvoj emisiji koja je emitirana 26. listopada 2005. godine. Rođendanski je tjedan završio velikom tortom u obliku vekerice i brojnim gostima u studiju, među ostalima i voditeljima koji su u proteklim godinama bili domaćini gledateljima VTV-a u prijepodnevnim satima.

Pokazalo se da je jutarnji program značajan programski iskorak kojim se VTV Televizija još više približila gledateljstvu i opravdala visoke postotke gledanosti koje je dosad stekla. Baš zbog toga i nakon 10. rođendana Vekerica ide dalje, s najavama da će i ubuduće za gledatelje s područja sjeverozapadne Hrvatske biti najdraži i najčešći jutarnji TV izbor.

Komentari