VIDEO: Trash udruga osnovala svemirsku agenciju!

Objavljeno: 07.01.2011. 15:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Udruga Trash

Udruga Trash snima film na mega ultra tajnoj lokaciji, u kojem se osniva Svemirska agencija, a zli Amerikanci žele uništiti pokušaj lansiranja prve i jedine posade na Mars!

Članovi varaždinske udruge Trash proteklih su nekoliko mjeseci u tajnosti, na ultra mega tajnoj lokaciji skrivenoj od znatiželjnih pogleda američkih tajnih špijuna američkih i drugih tajnih obavještajnih službi, snimali prve kadrove novog filma pod radnim naslovom "Tough Bitch" ili u slobodnom hrvatskom prijevodu "Žestoka kuja"!

Tajnost je bila nužna jer zli američki neprijatelji Udruge Trash na sve moguće i nemoguće načine žele spriječiti snimanje filma koji razotkriva njihove zle dijabolične nakane da spriječe pokušaj Udruge Trash da lansira prvu i jedinu ljudsku posadu na Mars!

Iako je američki predsjednik Barack Obama s gnušanjem odbacio optužbe da upravo SAD želi uništiti Udrugu Trash i njihov svemirski program nazvan SATUV (Svemirska agencija Trash udruge Varaždin), prema informacijama iz ultra mega tajnih izvora iz američke CIA-e doznajemo da upravo Amerikanci, potpomognuti plaćenicima iz cijelog svijeta, vrše napade na Udrugu Trash. Naime, Amerikanci ne žele i ne smiju izgubiti još jednu svemirsku utrku i spremni su na sve kako bi ostvarili svoje dijabolične planove.

WikiLeaks je objavio da su Amerikanci za rat protiv Udruge Trash unajmili i dijabolične "Balkanske lisice", ultra mega tajnu žensku kontraobavještajnu skupinu koja je nastala za vrijeme Balkanskih ratova 90-ih godina prošlog stoljeća. Dijabolične i zle članice te skupine poznate su po svojoj zloći i dijaboličnom planiranju.

Alfa i omega filma, trasher koji se skriva pod pseudonimom "Tihomir Galevski" nakon prvih snimanja na tajnoj lokaciji sa tajnim glumcima među kojima su i Berislav Tomičić, Nancy Abdel-Sakhi, Jurica Hižak, Ivo Pavliček, Robert Borović, Kristina Golubić i umjetnik poznat pod imenom Giles, sakrio se u skrivenom atomskom skloništu za žrtve dijaboličnih planova koje se navodno i neslužbeno nalazi negdje uz rijeku Dravu pedesetak metara od dravskog mosta istočno i počeo montirati prve kadrove dokumentarnog blockbustera koji će osvojiti svjetske kino dvorane.

Taj mukotrpni i dugotrajni proces još nije završen jer Galevski i njegovi tjelohranitelji trpe svakodnevne napade od strane zlih američkih protivnika koji napadaju njihovo sklonište izraelskim haubicama, višecjevnim bacačima raketa domaće proizvodnje, legendarnim kalašnjikovima iz egipatske produkcije te kemijskim oružjem u vidu pokvarenih jaja, trulih rajčica i fileka zaraženih salmonelom.

Srećom po Udrugu Trash američki Senat je, ekskluzivno doznajemo, jučer skresao godišnji budžet vojske i tajnih službi za nevjerovatnih 78 milijardi dolara, koliko je procjena da treba za borbu protiv Udruge Trash, pa će napadi sigurno malo popustiti.

No, zbog kresanja budžeta, Amerikanci su se okrenuli stvaranju novih savezništava. Prema neslužbenim informacijama, upravo je Udruga Trash pridonijela stvaranju povijesnog savezništva između SAD-a i Kine!

Neslužbeno smo naime doznali da je nedavno objavljivanje postojanja kineskog nevidljivog bombardera kojeg i slijepci mogu vidjeti golim okom povezano sa pokušajem spriječavanja globalne dominacije Udruge Trash.

U tom kontekstu, članovi Udruge Trash i alfa i omega filma koji se krije pod pseudonimom "Tihomir Galevski" za pomoć su se obratili eVarazdin.hr portalu! Iz tajnog bunkera dobili smo tako prvi teaser novog filma i ekskluzivne screenshotove koje možete pogledati na našem portalu.

Na taj način istina će ipak doći na vidjelo, a Amerikanci neće ostvariti svoj zli dijabolični plan! Članovi Udruge Trash poručuju da neće odustati od snimanja filma i svog svemirskog programa. Kad će prva i jedina ljudska posada biti lansirana na Mars još se ne zna, no film bi trebao biti u kinima na ljeto 2011. godine.

Za kraj imamo samo poručiti: Živjela Udruga Trash i njihov svemirski program!


Komentari