Viničanec na nagradnoj igri osvojio vilu s bazenom u Istri

Objavljeno: 08.06.2011. 10:13

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: 24sata.hr

Vilu u Istri, koja je bila glavna nagrada na nagradnoj igri u 24 Sata, osvojio je 55.godišnji Viničanec Ivan Marčec, vrtlar u Parkovima.

Vila s bazenom u Marčani, glavna nagrada velike nagrade igre 24 Sata, postat će novo mjesto za odmor sretnom Viničancu Ivanu Marčecu i njegovoj obitelji.

- Nisam mogao vjerovati kad su mi javili da sam dobio nagradu. Rekao sam gospođi koja mi je javila da se ne zeza sa mnom jer bi mi moglo srce stati a još k tome i vozim! - rekao je za eVarazdin.hr sretni Ivan.

Ivanu je to prvi puta da je nešto osvojio, premda godinama igra nagradne igre u 24 Sata.

- Najsretniji će zasigurno biti sin Nenad, koji boluje od Downovog sindroma, a ništa manje zadovoljna nije ni supruga Božica koja kod kuće brine o njemu. Još uvijek nemam riječi, presretan sam, što da vam kažem - kaže Ivan

Na nagradnu igru javilo se čak 120 tisuća čitatelja, a sretna ruka bivše Miss Hrvatske Anice Kovač je pomilovala baš Viničanca.

Kako smo saznali Ivan je osoba vrlo pozitivne naravi, bez obzira na sve probleme, stoga je ovaj dobitak najljepša moguća nagrada za dosadašnji životni optimizam.


Komentari