Vinički načelnik Kostanjevac na edukaciji o korištenju sredstava iz EU fondova

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 26.09.2015. 08:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Općina Vinica

Europska Komisija i Udruga gradova RH organizirala je studijsko putovanje u Bruxelleles na kojem je sudjelovao je i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac...

Sa načinom rada Europske Komisije, ciljevima i zadacima, načinom raspodjele i mogućnostima korištenja EU sredstava, a  koje su osigurane do 2020. godine svim članicama EU iscrpno su nas izvjestili naši predstavnici u Europskoj Komisiji, naglasio je Kostanjevac.

- To nam je bilo posebno zanimljivo s obzirom na sve naše planirane razvojne projekte. Tako smo  u tom razdoblju bili prisutni na više edukativnih predavanja, ali smo također bili prisutni i na glavnoj tiskovnoj koferenciji u EU Komisiji, na temu  sve većeg  broja  izbjeglica i izbjegličke krize. Slobodnog vremena  bilo je jako malo, ali se ipak uspjelo prošetati  gradom i  glavnim Brusselskim  trgom - Grand place -  rekao je vinički načelnik.  

U delegaciji Udruge gradova RH bili su i gradonačelnik grada Novog Marofa, Siniša Jenkač, gradonačelnik  Ludbrega i saborski zastupnik Dubravko  Bilić , zamjenik varaždinskog gradonačelnika Vjeran Radelić i načelnik općine Jalžabet, Mirko Magić.

Komentari