„Nije bitno koje je boje dres"

Vinički načelnik Kostanjevac: „Neka se srame oni koji su stopirali rekonstrukciju ceste u G. Ladanju"

Objavljeno: 29.07.2016. 16:11

Zadnja izmjena: 29.07.2016. 16:16

Foto: Ilustracija

Načelnik Općine Vinica ne krije zadovoljstvo najavljenim zacjeljivanjem i rekonstrukcijom ceste u Gornjem Ladanju, ali ističe i „neka se srame oni koji su sve to politizirali i stopirali“.

– Kao načelnik Općine sretan sam da će konačno, i to nakon svih opstrukcija od strane onih koji bi najviše trebali pomagati Općini, konačno doći do velikog i pozitivnog pomaka vezanog uz zacjevljenje i rekonstrukciju ceste u Gornjem Ladanju. – započinje Kostanjevac, ističući kako će, prema njegovim saznanjima, generalni direktor Hrvatskih voda rebalansom proračuna Hrvatskih voda osigurati sredstva za izgradnju kanalizacije u Gornjem Ladanju na potezu od Tabana do Arboretuma, a županijska uprava za ceste izvršiti radnje na proširenju ceste i izgradnji nogostupa.

Ovo je bilo doista razdoblje gdje se pokušavalo sve samo da do realizacije ne dođe, ističe Kostanjevac, unatoč prikupljenoj peticiji, dopisima od strane općine upućenim ŽUC-u, policiji, ali i Hrvatskim vodama: – U svojstvu načelnika bio na razgovoru kod prethodnog direktora Hrvatskih voda, koji je bio neugodno iznenađen činjenicom da se nije krenulo u realizaciju usprkos postojećoj dokumentaciji i svim dozvolama.

– Osiguranjem sredstava konačno će se riješiti i poboljšati sigurnosno stanje uz ŽC 2029 te zaštititi sve sudionike u prometu, a naročito djecu i mlade. – napominje Kostanjecac.

– Oni koji su sve to politizirali i stopirali, neka se za svoje nečasne poteze srame. Nije bitno koje je boje dres, koji je broj na tom istom dresu, već je bitno što je i tko napravio za svoju sredinu. – zaključio je načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

 

Komentari