'with a little help...'

Vlado Vlašić podnio ostavku na mjesto direktora Varkoma!

Objavljeno: 05.07.2017. 09:18

Zadnja izmjena: 05.07.2017. 09:21

Kako smo dobili informaciju, Vlado Vlašić više nije direktor Varkoma, jer je podnio ostavku na svoju dužnost. Informacija je službeno potvrđena i od samog gradonačelnika Ivana Čehoka.

U ovom je trenutku praktički nemoguće dospjeti do samog Vlašića. U tajništvu Varkoma uputili su nas da se izravno uputimo njemu za provjeru informacije i komentar, no on nije odgovarao na pozive mobitelom. Informirali su nas da je na sastanku, pa je zbog toga nedostupan.

Jedini od službenih osoba koju smo uspjeli dobiti za potvrdu informacije i komentar bio je gradonačelnik Ivan Čehok. 

- Da, točno, podnio je ostavku. Kako kaže ona pjesma Beatlesa With a little help from my friends (uz malu pomoć mojih prijatelja). - bilo je sve što nam je Čehok izjavio. Podsjetimo, nedavno je Vlašić oštro odgovorio na Čehokov prijedlog o obustavljanju prodaje Aquatehnike - tad je Čehok bio tek pobjednik prvog kruga izbora za gradonačelnika.

- Neobično je interesantno da su upravo sad, pred drugi krug izbora za gradonačelnika, g. Čehok i njegovi suradnici, koji već tri godine za njim cupkaju, počeli brinuti za Aquatehniku d.o.o., njezine radnike i strateške interese Grada vezane uz navedeno Društvo. - izjavio je tada Vlašić. 

>> Vlašić: "Tko je Čehok da se bavi Aquatehnikom - i oni što za njim cupkaju?!"

Komentari