traži se mišljenje javnosti

Varaždinci, iskažite svoje mišljenje - treba li ova ulica postati jednosmjerna?

Objavljeno: 23.12.2020. 15:12

Zadnja izmjena: 23.12.2020. 15:14

Grad Varaždin upućuje poziv građanima na davanje mišljenja, primjedbi i prijedloga za izmjenu postojećeg stanja prometne signalizacije uvođenjem jednosmjernog prometa u Ulici Ive Režeka.

  • Nakon sastanka održanog 16. studenog 2020. godine u dvorani Graberje s predstavnicima suvlasnika zgrada i temeljem iznesenih prijedloga stanara, Grad je pokrenuo postupak izrade Prometnog elaborata.
  • Prije ishođenja suglasnosti želi javnost informirati o prijedlogu prometnog rješenja, kako bi dobio povratne informacije građana. Novom regulacijom prometa predviđa se dobivanje 27 novih parkirnih mjesta, s tim da je dan prijedlog sa kosim parkirnim mjestima na poziciji postojećih okomitih, pa će se uz zadnju zgradu u Režekovoj ulici osloboditi prostor za pješačku stazu (koje do sada nije bilo) i smještaj kontejnera za komunalni otpad ispred parkirališta.
  • Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Prijedlog izmjene postojećeg stanja prometne signalizacije u Ulici Ive Režeka zainteresirani građani mogu dostaviti na e-mail adresu: [email protected]

Komentari