Za obnovu Dječjeg vrtića Zeko u Trnovcu Općina Trnovec Bartolovečki od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dobila je 151.458 kuna.

Ugovor o sufinanciranju u utorak, 17. srpnja, u Zagrebu je s ministricom Nadom Murganić potpisao načelnik Općine Trnovec Bartolovečki, HNS-ov Zvonko Šamec.

- Zajedno sa sredstvima koja smo nedavno dobili iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije krenut ćemo u energetsku obnovu objekta Dječjeg vrtića Zeko, obnovit ćemo fasadu i stolariju. Obnova objekta vrtića potreban je kako bi naši mališani, ali i djelatnici vrtića Zeko imali još bolje uvjete. Obnova vrtićkog objekta značit će i uštede na energentima, a svaka ušteđena kuna može se uložiti u druge projekte na području Općine - izjavio je Šamec 

Uz ovih 151.458 kuna Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na Pozivu za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini, Općina Trnovec Bartolovečki za obnovu objekta dječjeg vrtića u svibnju je dobila 100.000 kuna iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Komentari

18.07.2018. 13:44h Zadnja izmjena: 18.07.2018. 13:46