nastavak varkom sage

ZA SVE JE KRIVA ŽENA Vlašić: "Zbog devet neplaćenih računa pozvao sam na red ženu "

Objavljeno: 15.11.2016. 14:53

Zadnja izmjena: 15.11.2016. 15:29

Foto: Luka Šalamun

Kao što je i najavio, direktor Varkoma, Vlado Vlašić komentirao je današnje prozivke na svoj račun, a koje su došle iz smjera SDP-a i HDZ-a. Kao što je ranije Habuš izjavio, kako bi se "vjerojatno i njemu onaklo, da mu žena ne sređuje račune", čini se da je to u obitelji Vlašić dosita i slučaj, pošto je direktor Varkoma za sve prozvao vlastitu suprugu, te kazao kako ju je "našpotao" zbog neplaćenih odnosno zametnutih računa Čistoće.

Za svoju suprugu kazao je kako je ona ta koja vodi računa o plaćanjima, te kako su taj račun platili sljedeći dan.  Ipak, taj račun je devet neplaćenih računa Čistoće, kroz devet mjeseci, u iznosu od 580 kuna. Prema Vlašićevim riječima, uplaćen je 20. rujna

- Očito je da sve objavljeno ima politički kontekst i da je kampanja žestoko počela - komentirao je današnje istupe SDP-a i HDZ-a, prema kojima se traži njegova ostavka s mjesta direktora Varkoma. 

Na pitanje osjeća li moralnu odgovornost zbog nastale situacije, Vlašić je odgovorio:

- Ne. To je politika i ja znam da je to njihov stav, njihovo mišljenje. Za direktora Varkoma se zna kako je došao, direktor Varkoma će tako i otići. Nema tu tajni.

A što je s natječajem?

Tema poništenja natječaja za Aglomeraciju već je neko vrijeme u središtu pažnje, a Vlašić je ovaj put naglasio kako svi oni koji prozivaju Varkom nisu upoznati s procesom javne nabave.

- Varkom je tvrtka koja ima duboko širi značaj, kao primjer dobro uređenog društva i nitko mu nema pravo to raditi. Može meni, ali ne i društvu koje je dobro poslovalo i posluje - branio je Varkom komentirajući prozivke koje su u zadnje vrijeme upućene prema njemu i Varkomu.

Za projekt je kazao kako ide dalje te kako on sam niti na jedna način ovom situacijom nije ugrožen.

 

 

Komentari