ako razmišljate o upisu srednje

ZA SVRŠENE OSNOVCE Sutra svratite u Drugu gimnaziju i iz prve ruke saznajte sve što vas zanima

Objavljeno: 01.06.2017. 15:27

Zadnja izmjena: 01.06.2017. 15:30

Foto: Arhiva

Sutra Druga gimnazija Varaždin od 8 do 13 organizira Dan otvorenih vrata - kao odličnu priliku za sve one koji su završili osnovnu školu da se neposredno upoznaju s mogućnostima i prednostima upisa u ovu gimnaziju.

Ova srednja škola nudi tri programa - opću, matematičku i sportsku gimnaziju. Ovaj posljednji program jedan je od specifikuma škole i otvoren je za sve aktivne sportaše koji su ujedno i članovi sportskih saveza. Time Druga gimnazija omogućava svojim učenicima nastavak treniranja - a osim opće-gimnazijskih imaju i posebne predmete povezane sa sportom.

Svi učenici gimnazije imaju priliku sudjelovati u suradnji s raznim drugim školama, što konkretno znači i otići u inozemstvo, kako bi se družili sa svojim vršnjacima i vidjeli kako se radi u drugim školama. U tom su kontekstu česti i zajednički projekti. Uglavnom, sutra slobodno svratite, dočekat će vas učenici Gimnazije i od njih ćete iz prve ruke moći čuti što znači polaziti ovu školu. Imat ćete prilike i doći na sate nastave, pa se izbliza upoznati i s profesorima - sva vrata su vam, dakle, otvorena.

Komentari