potpisivanje ugovora

Zaklada Sveti Mihael sa 75 tisuća kuna financira programe prevencije kriminaliteta

Objavljeno: 23.03.2022. 14:22

Zadnja izmjena: 23.03.2022. 18:09

U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora za dodjelu potpora iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” u 2021. godini.

Ugovore su potpisali korisnici sredstava, a to su predstavnici Osnovnih škola, Dječjih vrtića, te ravnatelji i voditelji različitih udruga i društava koja su dobila financijska sredstva te upraviteljica Zaklade Silvija Zagorec.

Upraviteljica Zaklade čestitala je korisnicima na dobivenim sredstvima.

-Želim ovom prigodom naglasiti kako je na sjednici upravnog odbora prilikom analize i odlučivanja temeljem pristiglih prijava utvrđeno da su od strane osnovnih škola, jedinica lokalne samouprave, dječjih vrtića i udruga, zaprimljeni vrlo kvalitetni projekti prevencije i moram istaknuti da me to iskreno veseli. Stoga smo i povećali iznos odobrenih sredstava s 45 na 75 tisuća kuna i taj iznos će biti dodijeljen za ukupno 13 programa prevencije – rekla je Silvija Zagorec te svima čestitala  na idejama, kreativnosti i inicijativi da sudjeluju u preventivnim aktivnostima i kampanjama koje  utječu na prevenciju kriminaliteta.

Komentari