Odgovor na prozivku

Pitali smo Batinića skriva li svojeg zamjenika kao što tvrdi Sedlar, evo odgovora

"Aktualne teme u Ivancu su voda, smeće, ja nisam vidio ni jedan istup zamjenika gradonačelnika da on, kao nova generacija mladih političara na kojima ostaje budućnost Ivanca, da je dao neku konkretnu izjavu" - rekao je nedavno ivanečki vijećnik Nikola Sedlar...
Objavljeno: 02.04.2022. 08:55

Zadnja izmjena: 05.04.2022. 13:22

Nedavno je u našem eTV Studiju ivanečki gradski vijećnik iz redova HNS-a Nikola Sedlar ustvrdio kako zamjenik Milorada Batinića "namjerno" ne dobiva javni prostor koji bi trebao dobiti.

Na tu se izjavu također u eTV Studiju ovog tjedna osvrnuo i sȃm gradonačelnik Batinić nasmijavši se, a potom i riječima kako "ne zna na temelju čega bi mu on uskraćivao javne nastupe ili istupe".

- Gospodin Marko Friščić je trenutno načelnik Stožera civilne zaštite, a pogotovo u ovoj eri pandemije koja je bila, bio je vrlo angažiran, a sada u situaciji s izbjeglicama iz Ukrajine je angažiran praktički na dnevnoj bazi, 24 sata. Jednako tako, kada smo imali ove aktivnosti oko zborova građana, da im se objasni po pitanju referenduma, kasnije i peticije, što i kako, gospodin Friščić je bio na svakom skupu. A ja gospodina Sedlara nisam vidio ni na jednom. 

'Njemu ne daju javni prostor'

Podsjetimo, Nikola Sedlar je tada objasnio zašto smatra da se zamjeniku gradonačelnika Batinića ne daje dovoljno javnog prostora.

- Aktualne teme u Ivancu su voda, smeće, ja nisam vidio ni jedan istup zamjenika gradonačelnika da on, kao nova generacija mladih političara na kojima ostaje budućnost Ivanca, da je dao neku konkretnu izjavu, da se na kraju krajeva pojavio kod vas. Nije se pojavio, a ja znam zašto. Zato jer je politika takva da se mladima ne da prostora i neki ljudi misle da će tu biti vječito i da će njihovim odlaskom neke stvari stati. Neće, varaju se.

 

Komentari