Ženska inicijativa HNS-a

Zbog nedostatka krvi diljem Hrvatske, HNS-ovci dobrovoljno darivali krv u Općoj bolnici Varaždin

Objavljeno: 18.10.2018. 12:10

Zadnja izmjena: 18.10.2018. 12:18

Kako javljaju iz HNS-a, Ženska inicijativa HNS iz Maruševca, predvođena predsjednicom Dianom Benkus, nakon objava u medijima da u bolnicama diljem Hrvatske nedostaje krvi, po drugi puta ove godine su organizirali akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Općoj bolnici Varaždin. 

- Veliko hvala svima što su odvojili slobodno vrijeme za ovu humanitarnu akciju te darivali krv, koja je ovih dana diljem Hrvatske najpotrebnija. Ovom gestom pokazujemo i dokazujemo kako nam je stalo do svih naših sugrađana - rekla je Diana Benkus.

Javljaju iz HNS-a kako su krv darivale članice, članovi te simpatizeri HNS-a, a akciji su se pridružili i članovi Predsjedništva ŽO HNS-a Varaždinske županije.

„Izuzetno sam ponosan što su članice Ženske inicijative Maruševec ponovno organizirale hvale vrijednu humanitarnu akciju, stoga pozivam i sve ostale da slijede njihov primjer. Za našu Podružnicu mogu reći da je akcija darivanja krvi postala tradicionalna koju ćemo i dalje njegovati“, poručio je načelnik Općine Maruševec Damir Šprem.

Komentari