Zbog utakmice Hrvatska - Gibraltar zatvorena Zagrebačka ulica od Gospodarske do Supilove

Objavljeno: 05.06.2015. 15:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Uoči međunarodne prijateljske nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Gibraltara, u nedjelju će se privremeno zatvoriti za promet Zagrebačka ulica, od raskrižja s Gospodarskom do raskrižja sa Supilovom ulicom.  

Prijateljska međunarodna nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Gibraltara odigrati će se u nedjelju, 7. lipnja, s početkom u 18 sati.

- U cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja javnog okupljanja, kao i sigurnosti posjetitelja prilikom dolaska na stadion i odlaska sa stadiona povremeno će se zatvoriti za sav promet Zagrebačka ulica od raskrižja sa Gospodarskom do raskrižja sa Supilovom ulicom od 16.30 do 22.30 sati - poručili su iz PU varaždinske.

Također, iz varaždinske policije upozoravaju posjetitelje navedene utakmice na Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

- U sportski objekt zabranjeno je unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor. Zabranjeno je i pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti - upozorili su iz policije i dodali kako će se temeljem članka 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima obavljati audio video snimanje i fotografiranje javnog skupa.

Komentari