čestitka

Župan Radimir Čačić uputio čestitku učiteljima povodom Dana učitelja

Varaždinska županija

Objavljeno: 05.10.2020. 16:00

Zadnja izmjena: 05.10.2020. 16:00

Povodom Svjetskog dana učitelja župan Radimir Čačić upućuje prigodnu čestitku učiteljicama, učiteljima, nastavnicama, nastavnicima te profesoricama i profesorima u osnovnim i srednjim školama čiji osnivač je Varaždinska županija, a gdje radi 3.000 djelatnika. Osnovne škole čiji osnivač je Varaždinska županija školu pohađa 9.513 učenik, a srednje škole 6.914 učenik.

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,

čestitam Vam Svjetski dan učitelja te koristim priliku da Vam se zahvalim na trudu, ustrajnosti, znanju, strpljenju i pozitivnoj energiji koju svakodnevno pružate učenicima.

Iako vam posao, sada zahtjevniji nego ikad, nije lak i jednostavan, ljubav i entuzijazam kojim ga obavljate svima su poticaj da tako pristupaju svojim svakodnevnim zadaćama.

Unatoč izazovnim vremenima, većina naših projekta koje provodimo u obrazovanju odvija se i dalje te sam siguran sam da ćemo zajedničkim snagama osigurati da i u ovim okolnostima svi naši učenici s veseljem pohađaju nastavu te da se u školama osjećaju ugodno i sigurno.

Varaždinska županija iznimno puno pažnje pridaje obrazovnom sustavu jer je u današnjem svijetu obrazovanje najmoćnije oružje koje možemo koristiti kako bi mijenjali svijet.

U tom sustavu Vaša uloga je nemjerljiva.

Želim Vam puno zdravlja i svako dobro!

Župan

Radimir Čačić

Komentari