županijska palača

Župan sa suradnicima u Županijskoj palači primio predstavnike medija

Objavljeno: 19.12.2018. 17:53

Zadnja izmjena: 19.12.2018. 17:53

U Županijskoj palači je danas, 19. prosinca, održan tradicionalni prijem za predstavnike medija. Direktore, urednike, novinare, kamermane, fotoreportere i druge medijske djelatnike primili su župan Radimir Čačić, posebna savjetnica Natalija Martinčević i zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin.

Župan Čačić je istaknuo da je zadovoljan suradnjom s medijima.

- Moralnost i profesionalnost ljudi koji rade u medijima je za društvo danas važnija nego ikad. Vaša uloga je važna, vi ste ti koji morate imate imati cijelu sliku o kojoj izvještavate, koji uvijek trebate saslušati drugu stranu, pitati i usporediti. Razina profesionalnosti je kod nas, za hrvatske standarde, na iznimno visokom nivo, na čemu vam čestitam te zahvaljujem na suradnji. Jedino žalosti činjenica da Varaždinska županija nije pokrivena javnim televizijskim servisom, te da Hrvatska radiotelevizija ovdje nema čak ni dopisništvo, a to, nažalost, nije slučajno – rekao je Čačić.

Dodao je da je iza Varaždinske županije izuzetno dobra godina. - Desetljećima nismo imali snažnije pomake i bolje rezultate. Počeli smo realizirati projekte, imamo ih 122 i vrijedni su više od 700 milijuna kuna. To ne bi bilo moguće da nema europskih fondova, iz kojih možemo povlačiti novac na temelju kvalitetno pripremljenih projekata – naglasio je župan Čačić.

Predstavnicima medija i članovima njihovih obitelji poželio je mirne blagdane te puno sreće i poslovnog uspjeha u novoj, 2019. godini.

Komentari