presica

Čehok: 'U Parkovima se događa nešto što se nije dogodilo u najgorem socijalizmu'

Objavljeno: 08.11.2021. 10:05

Zadnja izmjena: 08.11.2021. 10:30

'U Parkovima se događa nešto što se nije dogodilo u najgorem socijalizmu. Sada više neće Nadzorni odbor birati direktora nego Bosilj izravno. Pa to se nigdje u Hrvatskoj nije dogodilo' - poručio je Ivan Čehok na današnjoj konferenciji za medije.

Kako kaže, prema Zakonu o trgovačkom društvu Nadzorni odbor je taj koji mora birati direktora, a ne gradonačelnik.

- To će opet biti stranačko uhljebljivanje, to je sada već svima jasno - rekao je Čehok te gradsku vlast prozvao da osim u Parkovima ''uhljebljuju'' i u Čistoći.

- Sada će se zaposliti zamjenik direktora i to je osoba koja će Čistoću koštati sigurno 250 tisuća kuna godišnje. Mi ne znamo čemu ta funkcija. Čistoća jedva spaja kraj s krajem, a mi zapošljavamo zamjenika direktora i to je mjesto osigurano za Sašu Avirovića koji nije mogao postati direktor - rekao je Čehok.

Otpad u Poljani Biškupečkoj

Kako tvrdi Čehok, Varaždinci plaćaju najveću ekološku rentu u Hrvatskoj, ali najveći problem Čehok vidi u kako kaže, ponovnom gomilanju otpada u Poljani Biškupečkoj. 

- U 6. i 7. mjesecu je Bosilj okrivio Skrozu, Avara i mene, u redu, čak i da smo mi onda bili krivi, a nismo. Tko je sad kriv kad nas više nema? Dakle, on je ekspresno mijenjao Skrozu, čovjeka je podvrgnuo najgoroj kleveti, uvredama, ponižavanjima preko medija. Skroze nema već dva mjeseca, smeće se u Poljani i dalje gomila i gomilat će se. To je ujedno i poruka Budimo grad koji su isto jedva dočekali da nas mogu okriviti. Dakle, tko je sad kriv? - rekao je Čehok.

 

Komentari