presica uoči sjednice

eTV - Djeci sportske članarine i još četiri proračunska prijedloga NL Ivana Čehoka

Objavljeno: 11.10.2021. 11:53

Zadnja izmjena: 11.10.2021. 12:18

NL Ivana Čehoka danas je održala konferenciju za medije na kojoj su kazali kako gradska vlast ne radi "ništa osim kadroviranja", zbog čega u 180 dana "nije napravljeno nijedno novo igralište, 200 metara vodovoda, raskrižje ili sanacija ulice".

No, s obzirom da je njihova uprava, kako su kazali - iza sebe ostavila pun proračun, na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća predložit će, kako su redom naveli: hitne subvencije za obrtnike i poduzetnike, dizanje cenzusa za božićnice na 3.000 kuna, povećanje dječjih božićnica na 150 kuna po djetetu,  preuzimanja plaćanja mjesečnih članarina za djecu koja se bave sportom, te veće naknade za osobne asistente.

- Negativni učinci korone još se osjećaju, asistenata nema dovoljno i neka djeca su na njih čekala 40 dana, a sredstva iz obveznica stoje na računu i inflacija će ih pojesti - poručuju, dodajući kako se "neće osvrati na negledljiv igrokaz Bosilja i Budimo grad".

- Otpočetka je bilo jasno da tim ljudima nije stalo do najsposobnijih nego do postavljanja najpodobnijih - zaključili su.

Komentari