"Bubble Waffle" je slastica nastala u Hong Kongu, koja se preko Londona proširila Europom, a u Hrvatskoj će se po prvi put moći u njoj uživati na Špancirfestu!

Riječ je o slastici od posebne vrste tijesta koja može biti punjena voćnim, čokoladnim ili sladoledom od vanilije, premda su mogućnost zapravo bezgranične, a vašem konkretnom izboru ni tu neće biti kraj. Naime, nakon što ste odabrali voće, čokoladu ili vaniliju - sami ćete izabrati i dodatke za koje želite da se nađu na vašem Bubble Wafflu. To mogu biti čokoladice Oreo, Mars ili Snickers, ili pak voće, a na koncu - sami izabirete i preljev koji će biti šećer na kraju vaše kombinacije okusa "Bubble Wafflea".

Osvoji 2 "Bubble Wafflea"

Bubble Waffle možete potražiti u Pop-Iceu na Korzu, a jednu sretnicu ili sretnika mi nagrađujemo s dva komada "Bubble Wafflea", kako bi na slatki užitak mogla/o povesti svoju nadržaju osobu i naravno, prošpancirati se po Varaždinu. Sve što je potrebno jest podijeliti ovu ovu objavu na vlastitom Facebook profilu, a nama u komentar napisati koga bi sa sobom povela/o na "Bubble Waffle" i zašto...

 

Ključne riječi: Bubble Waffle, ekos,

22.08.2019. 20:30h Zadnja izmjena: 22.08.2019. 20:36