Evo kako je bilo

eTV- Talijanski veleposlanik jutros u Ducati komponentima, evo što je rečeno

Objavljeno: 18.10.2023. 14:25

Zadnja izmjena: 18.10.2023. 14:25

Foto: Boris Matijašec

Tvrtka Ducati komponenti, inovativna i tehnološki razvijena proizvodna tvrtka posluje u Gradu Ludbregu od 2002. godine kao dio grupacije DUCATI Energia S.p.A., čije je sjedište u Bologni, u Italiji, a poslovna prisutnost širom svijeta. 

Tvrtku Ducati komponenti posjetili su, između ostalih, veleposlanik Italije u Hrvatskoj i gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić. Direktor Dražen Crnković predstavio je rezultate i projekte koje je tvrtka ostvarila tijekom više od 20 godina djelovanja u Ludbregu te je ovom prilikom rekao:

- Danas smo imali posjetu brojnih uzanika, između ostalih tu su bili i veleposlanik Italije i državna tajnica iz Ministarstva regionalnog razvoja, koji su došli vidjeti kako se Ducati razvija u zadnjih 20 godina. Nadamo se da će biti još novih investicija iz Ducati energie i nadam se da ćemo uskoro imati nešto novo za otvoriti i pokazati - istaknuo je Crnković.

Gradonačelnik Grada Ludbrega Dubravko Bilić naveo je kako je više od 20 godina dugo poslovanje Ducatija u Ludbregu vrlo važna i značajna investicija za radna mjesta i budućnost. 

- To je tehnološka tvrtka visoke razine i zbog investicija u zelenu energiju i u obnovljive izvore energije važna nam je buduća suradnja s Ducatijem. Nadamo se da će Ducati nastaviti investirati u nove prostore, tehnologije, proizvode i otvoriti nova radna mjesta i osigurati tehnološki razvoj Ludbrega - Dubravko Bilić

 

Komentari