neki već potpisali

eTV| Uskoro bez propusnica unutar cjelina od više gradova i općina

Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od strane nacionalnog Stožera civilne zaštite, otvoren je put potpisivanju općina i gradova na području županije za zajedničko obavljanje poslova civilne zaštite...
Objavljeno: 09.04.2020. 13:15

Zadnja izmjena: 09.04.2020. 13:27

Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od strane nacionalnog Stožera civilne zaštite, otvoren je put potpisivanju općina i gradova na području županije za zajedničko obavljanje poslova civilne zaštite, čime će se omogućiti građanima navedenih JLS da unutar tog zajedničkog prostora prometuju bez propusnica.

Sporazum su danas već potpisale općine Sračinec, Beretinec, Cestica, Gornji Kneginec, Jalžabet, Petrijanec, Sveti Ilija, Vidovec, Vinica, Visoko, Breznica, Breznički Hum, Trnovec Bartolovečki i Ljubeščica te gradovi Varaždin, Novi Marof i Varaždinske Toplice.

Također, sporazum su potpisali Grad Ivanec, Lepoglava te općine Klenovnik, Bednja, Donja Voća i Maruševec za jednu propusnicu, kao i Ludbreg, Sveti Đurđ, Martijanec, Veliki i Mali Bukovec također za jednu propusnicu.

 

 

 

Komentari