veliki doček za izbornika

eTV - Dalića u Varaždinu dočekali Stričak i Bosilj: 'Apsolutno je ovo zaslužio'

Korzo je danas bilo puno, a navijači su u velikom broju dočekali Zlatka Dalića te članove stožera Marjana Mrmića, Nderima Redžaja, Nevena Golubara, Miroslava Jamnića i Eduarda Roda kako bi zajedno proslavili još jednu medalju sa Svjetskog prvenstva...
Objavljeno: 19.12.2022. 20:47

Zadnja izmjena: 19.12.2022. 21:14

Foto: Boris Matijašec

Korzo je danas bilo puno, a navijači su u velikom broju dočekali Zlatka Dalića te članove stožera Marjana Mrmića, Nderima Redžaja, Nevena Golubara, Miroslava Jamnića i Eduarda Roda kako bi zajedno proslavili još jednu medalju sa Svjetskog prvenstva.

Među uzvanicima i navijačima bio je i varaždinski župan Anđelko Stričak.

- Svjedočimo jednoj prekrasnoj priči, bajci o uspjehu iza koje stoji puno truda, marljivosti, rada odricanja, ali uspjeli su. Na tome im od sveg srca čestitam. Između ostalog, kada pogledamo varaždinski trg, on je uvijek prekrasan, a ovo danas je čarolija. Na ovim hladnim temperaturama sva ova mladost, radost, sreća... Fantastično, čarolija! - rekao je Stričak.

Također, Dalića je na Korzu dočekao i varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj.

- Došao je kao igrač Varteksa, postao je pomoćni trener, sportski direktor, nakon toga trenerski prvi poziv je bio Varteksu. Čovjek bez kojeg mi danas ne bismo imali prvoligaša da njegov sin Toni nije direktor Varaždina. Uložio je sebe, svoje srce u ovaj grad, ali i državu. Ovo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu u Kataru i prije dvije godine u Rusiji je fascinantno te mislim da je ovaj doček apsolutno zaslužio - dodao je Bosilj.

Komentari