potpisivanje ugovora

eTV - Za poboljšanje nogometne infrastrukture Varaždinska županija izdvojila 27 tisuća eura

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.02.2023. 12:01

Zadnja izmjena: 10.02.2023. 12:01

Foto: Luka Šalamun

Varaždinska županija ove je godine povećala izdvajanja za sport, a ove godine financijska sredstva za sport u proračunu iznose 225 tisuća eura koji je dodijeljen Savezu sportskih udruga Varaždinske županije.

Danas je tako potpisan ugovor između Saveza sportskih udruga Varaždinske županije i Županijskog nogometnog saveza kojim se podupira dva projekta. Kako je objasnila zamjenica župana Silvija Zagorec, jedan je projekt vezan uz sportskog instruktora koji pomaže klubovima i školama nogometa, dok je u drugom projektu Varaždinska županija dodijelila 27 tisuća eura za poboljšanje nogometne infrastrukture. 

- Drugi projekt je 27 000 eura koliko je Županija dodijelila za poboljšanje nogometne infrastrukture i kada tome pridodamo još 40 000 eura koliko će Županijski nogometni savez izdvojiti kroz HNS, 67 000 eura će biti na godišnjoj skupštini uručeno 16 klubova s područja naše županije koji su se prijavili na natječaj i dobit će ta sredstava - rekao je između ostalog Nenad Horvatić, predsjednik ŽNS-a Varaždin. 

 

Komentari