najveći aeromiting u ovom dijelu europe

eTV: ADRENALINSKI SPEKTAKL! Pogledajte zanimljive trenutke s varaždinskog aeromitinga!

Najveći takav događaj u ovom dijelu Europe na kojem sudjeluju brojni naši i inozemni piloti s borbenim i civilnim avionima i helikopterima...
Objavljeno: 21.07.2018. 14:34

Zadnja izmjena: 22.07.2018. 15:10

Foto: Viktor Hranić

Započeo je najveći adrenalinski spektakl - varaždinski aeromiting, najveći takav događaj u ovom dijelu Europe na kojem sudjeluju brojni naši i inozemni piloti s borbenim i civilnim avionima i helikopterima, izvodeći različite akrobacije koje zaustavljaju dah, jednako kao i nadlijetanja moćnog MIG-a 21, koji nikog nije ostavio ravnodušnim. 

Od jutarnjih sati posjetitelji su se počeli okupljati na varaždinskom aerodromu gdje se ovog vikenda održava najveći adrenalinski spektakl takvog tipa u ovom dijelu Europe. Riječ je o aeromitingu koji okuplja preko 20-tak različitih vrsta borbenih i civilnih aviona iz naše zemlje i inozemstva. Vješti piloti brojnim su posjetiteljima, među kojima su bili i župan Radimir Čačić, gradonačelnik Ivan Čehok i saborski zastupnik Anđelko Stričak, koji su iznijeli svoje dojmove, priuštili prave arednalinske akrobacije vrijedne divljenja. No, bila je to prilika da nam i saborski zastupnik, ali i višestruki državni prvak u paraglajdingu Mario Habek, otkrije kakva je povezanost između Čačića i letenja. Pogledajte atmosferu u kojoj su posjetitelji danas uživali! 

 

Komentari