pitali smo vas za mišljenje

eTV ANKETA: Pitali smo prolaznike kako im se sviđa Korzo u predbožićnom izdanju - evo njihovih odgovora

Objavljeno: 28.11.2016. 11:23

Zadnja izmjena: 28.11.2016. 13:09

Foto: Luka Šalamun

Danas smo izašli na ulicu i pitali prolaznike kako im se dopada Korzo u svečanom Božićnom izdanju - sa svim onim borovima posutim snijegom, vlakićem, velikim borom, osvjetljenjem i svim ostalim što smo već opisivali i fotkali na našem portalu.

>> FOTO: Donosimo romantiku baroknog Varaždina u blagdansko vrijeme

- Super mi izgleda okićen, prelijepo. - bila je kratka i određena jedna sugrađanka, čije ime nismo uspjeli saznati.

- Ove godine mi je ljepše nego prošle. Baš je ugodno, samo nam fali snijega. - rekao nam je Denis Galinec.

- Najviše mi se sviđa Kapucinski trg, a ovdje mi se najviše sviđa pozornica. Bolje je nego prošle godine. - rekli su David i Rene.

Mate je na putovanju kroz Varaždin, rekao je da mu se grad jako dopada, a da Korzo nije nešto posebno gledao. Dopalo mu se i to što se otvara klizalište na Kapucinskom trgu, misli da će svratiti s djecom za vikend.

- Za promjenu - izgleda lijepo što je spojeno s Kapucinskim trgom, ali opet fali ugođaja i koncerata. - izjavio je Mario Kovač.

Ilija iz Osijeka je izjavio da mu se sviđa u Varaždinu, prvi put je tu u vrijeme Adventa, ali mu je još više sviđa u njegovom Osijeku.

- Puno je ljepše u odnosu na prošlu godinu, sljedeće godine bude još ljepše. - ocijenio je Dario Dobrotić, kojega smo sreli u šetnji s djetetom.

- Ove godine mislim da je ljepše, sve je bijelo i borovi su bijeli. Baš se osjeti duh Božića iako nema snijega i nek samo tako nastave. - rekla je očito zadovljna Ema.

- Zanimljivo je, drugačije i bolje nego prošle godine. Lijepe su boje, osjeća se zimski ugođaj. - izjavila su dva školarca koji su dodali da par dana nisu bili ovdje.

Svoje mišljenje o tome kako vam se sviđa adventski ugođaj u Varaždinu možete iskazati i vi u našoj jednostavnoj online anketi.

Sviđa li vam se adventski ugođaj u Varaždinu:

 

Rezultati ankete

Sviđa li vam se adventski ugođaj u Varaždinu?

Da

84%

Ne

16%

Komentari