investitor

eTV - Bili smo kod Šileca: U Zoni Brezje grade veliku praonicu, radi se o ovome...

Jedan od novih investitora u Gospodarskoj zoni Brezje, poduzeće Trgograd d.o.o. koje je u naravi Benzinska postaja Šilec, kupilo je dva zemljišta od Grada Varaždina s namjerom izgradnje kamionske praonice.
Objavljeno: 02.12.2021. 08:27

Zadnja izmjena: 02.12.2021. 13:37

Foto: Luka Šalamun

U Gospodarsku zonu Brezje posljednjih je mjeseci stiglo nekoliko novih investitora, a jedan od njih koji je otkupio zemljište na tom području je i tvrtka Trgograd d.o.o. s ciljem izgradnje kamionske praonice, druge takve na području naše županije.

Poduzeće Trgograd d.o.o., koje je u naravi Benzinska postaja Šilec, kupilo je dva zemljišta od Grada Varaždina s namjerom izgradnje kamionske praonice, a kako je rekla direktorica Sanja Šilec, sve u cilju zaokruživanja poslovne ponude obzirom da trenutno već nude usluge benzinske postaje, trgovine, caffe bara te automatske autopraonice za osobna vozila.

- Kako se naše poduzeće već godinama bavi i uslugama Građevinske mehanizacije i autoprijevoza uvidjeli smo potrebu za kamionskom praonicom za vlastite potrebe, kao i za pružanjem usluga drugim kupcima, a lokacija za to nam je idealna obzirom da se nalazimo na izravnom potezu između Varaždina i Zagreba. Idući projekt nam je izgradnja punionice za automobile - rekla je direktorica.

Za kamionsku praonicu je u tijeku izrada projektne dokumentacije te je u planu bio početak gradnje još ove godine, no kako je rekla direktorica, poremećaj cijene građevinskih radova odgodio je radove do iduće godine, kada se očekuje i kraj izgradnje praonice. 

Komentari