svečana prisega

eTV - Igor Borovec novi županijski vijećnik, predstavio ga Ivan Čehok

Objavljeno: 12.06.2024. 12:39

Zadnja izmjena: 12.06.2024. 12:39

Uslijed smrti županijskog vijećnika Marijana Cingule u Županijsku skupštinu danas je tijekom sjednice svečano prisegnuo vijećnik s Nezavisne liste Ivana Čehoka Igor Borovec.

Podsjetimo, Borovec je svojevremeno isključen iz HDZ-a, navodno zbog sukoba s Anđelkom Stričkom, a obnašao je dužnost predsjednika gradske mladeži i 5. mjesnog odbora. Nakon toga pridružio se Nezavisnoj listi Ivana Čehoka. Gostujući u našem današnjem eTV studiju, Čehok je ukratko predstavio novog vijećnika.

- Igor Borovec je nekada bio vijećnik ili čak predsjednik HDZ-a u Gradu Varaždinu. Nakon razlaza sa strankom neko je vrijeme bio nezavisni na prošlim izborima. Za županijsku skupštinu on se priključio mojoj listi
koja je bila nezavisna. Trebala nam je osoba u Ludbregu, a on živi u Ludbregu, tamo se bavi poduzetništvom i meni se činio kao jedan mlad čovjek koji poznaje politiku iz Ludbrega, a mi nismo imali nekoga drugog iz Ludbrega tko bi mogao pomoći - rekao je Čehok u eTV studiju.

Dodao je i kako će se kao lista zalagati za brzu cestu Varaždin-Ivanec-Lepoglava-Krapina, zatim za brzu cestu Čakovec-Varaždin, za projekte u obrazovanju, projekt Tehnomreže u staroj školi Svetom Iliji, kao i pitanje dječjih vrtića na području županije.

 

Komentari