konferencija za medije

eTV - Božidar Novoselec (HNS) objavio kandidaturu za načelnika Općine Sračinec

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.04.2021. 14:00

Zadnja izmjena: 21.04.2021. 14:00

Foto: Luka Šalamun

Božidar Novoselec (HNS) danas je objavio kandidaturu za načelnika Općine Sračinec.

Kako je tom prilikom rekao Novoselec, u zadnjih 20 godina u Općini su se stvorili uvjeti života za mlade koji žele živjeti na ovom prostoru. - Mlade obitelji grade kuće na području Općine Sračinec, imamo 20 hektara rasprodane poslovne zone što znači da smo interesantni i investitorima - rekao je Novoselec.

Za sljedeći mandat Novoselec je najavio izgradnju nove sportske dvorane, dok će se postojeća prenamijeniti za nova razredna odjeljenja. - Razmišljamo i kako proširiti dječji vrtić, i dalje ćemo pomagati poljoprivrednicima i poduzetnicima. Svima dajem na znanje da ako Županija ne izvrši kompletnu obnovu škole u Svibovcu Podravskom, to će učiniti Općina iz svojih sredstava - naglasio je Novoselec i dodao:

- Bit ćemo prva Općina u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj koja će imati sve prometnice proširene na 5,5 metara, sa rubnicima, odvodnjom, pješačkim stazama, asfaltiranim prilazima, definirane zelene površine, posađeno nisko i visoko raslinje što će u potpunosti promijeniti sliku naše općine - završio je Novoselec. 

 

Komentari