Tisuće navijača

eTV - U 100 sekundi pogledajte kakav doček je Varaždin pripremio za Dalića

Izbornik Dalić najprije je zahvalio svim okupljenima na dolasku te rekao kako su hrvatski igrači "primjer kako živjeti i koje vrijednosti zastupati". U svojem je govoru zahvalio i varaždinskim Pumama...
Objavljeno: 19.12.2022. 19:44

Zadnja izmjena: 20.12.2022. 08:51

Foto: Boris Matijašec

Varaždinci su danas na Korzu dočekali proslavljenog izbornika Zlatka Dalića te članove stožera Marjana Mrmića, Nderima Redžaja, Nevena Golubara, Miroslava Jamnića i Eduarda Roda.

Izbornik Dalić najprije je zahvalio svim okupljenima na dolasku te rekao kako su hrvatski igrači "primjer kako živjeti i koje vrijednosti zastupati". U svojem je govoru zahvalio i varaždinskim Pumama. 

- Naši igrači moraju biti primjer kako živjeti, koje vrijednosti zastupati i da ništa u životu nije nemoguće. Pokazali su jednu veliku hrabrost, odlučnost, pokazali su poniznost, skromnost, veliko domoljublje i vjeru i to im se vratilo i dragi Bog ih je nagradio rezultatom. To su vrijednosti koje moramo živjeti, ovo je naša Hrvatska, ovo je moja Hrvatska kakvu ja želim. Ne može nitko u našoj Hrvatskoj meni zabraniti da ja kažem "Hvala braniteljima". Hvala našim legendarim Pumama jer su oni zaslužni što smo mi ovdje. Da nije njih bilo ne bi bilo ni mene ni hrvatske reprezentacije niti nas - između ostalog je rekao Dalić te dodao kako će "napraviti sve da hrvatska reprezentacija igra u rujnu kvalifikacije u Varaždinu jer Varaždin to zaslužuje".

Komentari