općina maruševec

eTV - Damir Šprem objavio kandidaturu: "Spremni su projekti vrijedni 10 milijuna eura"

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Objavljeno: 15.04.2021. 14:17

Zadnja izmjena: 15.04.2021. 14:29

Načelnik Općine Maruševec Damir Šprem danas je objavio kandidaturu za drugi uzastopni mandat, istaknuvši kako je vrijednost projekata koji su spremni za apliciranje na europske fondove veća od 10 milijuna eura.

—Kad sam preuzeo upravljanje općinom, Maruševec je imao dva projekta vrijedna 500 tisuća kuna — kazao je, dodajući kako će sutra biti potpisan i ugovor za reciklažno dvorište u vrijednosti od 3,9 milijuna kuna.

— Odluka koju sam donio drugi dan po stupanju na dužnost bilo je financiranje radnih bilježnica, čime je ispunjeno predizborno obećanje — naglasio je Šprem.

Šprem će u sljedećim danima detaljno predstaviti svoj program, kao i listu koja neće biti isključivo stranačka, a najavio je i izgradnju mini tehnološkog parka kako bi se otvorila radna mjesta te, dugoročno – krenulo s restrukturiranjem općinskog gospodarstva, dovođenjem djelatnosti koje nose veću dodanu vrijednost.

— Maruševec danas nije isti, a neće biti niti za četiri godine - poručio je Šprem, najavljujući završetak svih infrastrukturnih projekata koji su u tijeku u roku od dvije godine.

Damir u Maruševcu, Kruno u Županiji

Na predstavljanju kandidature Damira Šprema javnosti se obratio i HNS-ov kandidat za župana Krunoslav Lukačić, koji je rekao: — Damir je prije četiri godine preuzeo upravljanje općinom i provodeći projekte dokazao smisao bavljenja politikom koju provodi HNS, a to je da je čovjek na prvom mjestu.  Naše temeljne vrijednosti su: pošteno, odgovorno i pristojno upravljanje svojim jedinicama lokalne samouprave. Izbor je, dakle, jednostavan: Damir u Maruševcu, Kruno u Varaždinskoj županiji.

Komentari