NK Varaždin

eTV - Hostel, kantina, novi parking - evo što je sve u planu za varaždinski stadion

"Najbolje bi bilo da se rekonsturira kompletna zapadna tribina, da se izgradi sjeverna i južna tribina, da se pokrije istok, a najviše bi voljeli kada bi cijeli stadion bio pokriven". Rekao je Dražen Vitez, predsjednik NK Varaždin...
Objavljeno: 15.02.2023. 09:04

Zadnja izmjena: 15.02.2023. 11:55

Nivoi visokog europskog nogometnog standarda natjecanja na raznim razinama svakim su danom sve veći i veći, pa je tako nužna i rekonstrukcija gradskih nogometnih stadiona. Na popisu rekonstrukcije takvih stadiona našao se i gradski stadion NK Varaždin, a na njegov „redizajn“ osvrnuo se za eTV predsjednik kluba Dražen Vitez.

  • Klupski ulazak u novu sezonu?

Klubski ulazak u novu sezonu je i više nego dobar za nas, doveli smo nova pojačanja, Rafu Pereira, doveli smo Šaranića iz Dinama, jučer smo završili razgovore sa s Domagojem Drožđekom koji je postao naš prvotimac.

  • Rekonstruckija stadiona?

Najbolje bi bilo da se rekonsturira kompletna zapadna tribina, da se izgradi sjeverna i južna tribina, da se pokrije istok, a najviše bi voljeli kada bi cijeli stadion bio pokriven. Da ga oplemenimo s novim sadržajima: hostelom za igrače, restoranom za igrače, novim parkirnim mjestima za domaće i gostujuće igrače te navijače, pa bi tada dobili jedan kompaktan stadion s 12, 13.000 sjedećih mjesta ili više.

  • Koraci za budućnost?

Očekujem da ćemo se dobro boriti da ćemo dobro stajati na terenu, da ćemo skupiti još dosta bodova, da se ustabilimo kao prvoligaš, da nemamo više financijskih problema, uvuć što veći broj juniora ako će nam to prilike dozvoliti, kao i boriti se za što veći plasman na tablici.

 

Komentari