brza cesta

eTV - Đuras: 'Butkovićeve riječi potvrda su da smo stabilizirali grad i otvorili vrata investicijama'

Podsjetimo, Butković je rekao kako je za izgradnju brze ceste Varaždin-Ivanec raspisan natječaj te krajem mjeseca, odnosno 31. ožujka slijedi otvaranje ponuda...
Objavljeno: 15.03.2023. 09:47

Zadnja izmjena: 15.03.2023. 10:41

Foto: Boris Matijašec

Nastavno na jučerašnju izjavu ministra Olega Butkovića koji je rekao kako je brza cesta Varaždin-Ivanec jedan od prioriteta ministarstva, danas smo razgovarali sa Zdenkom Đurasom, predsjednikom Gradskog vijeća Grada Ivanca grada ivanca koji je izrazio zadovoljstvo time što je Grad Ivanec, kako je rekao, "napokon stavljen u fokus".

Podsjetimo, Butković je rekao kako je za izgradnju brze ceste Varaždin-Ivanec raspisan natječaj te krajem mjeseca, odnosno 31. ožujka slijedi otvaranje ponuda. Dodao je kako se nada da neće biti žalbi kako bi što prije mogli započeti s prvom fazom brze ceste, investicije vrijedne više od 30 milijuna eura.

- Izuzetno smo zadovoljni samom izjavom ministra Butkovića, ali i jučerašnjim posjetom Varaždinskoj županiji gdje je on ponovno u fokus stavio Grad Ivanec, za što se mi kao stranka najviše zalažemo. Ono što se godinama najavljivalo pred samim je ciljem. Rekli smo da ćemo biti stabilizacija u Gradu Ivancu, da ćemo vrata grada otvoriti nacionalnoj razini, ulaganjima i financijama, a ne da su najveća ulaganja i financije zaobilazile grad Ivanec - rekao je Đuras.

Komentari