ovako će izgledati

eTV - Evo kada i gdje se otvara novi 'Retail Park', a dolaze i Plodine

Uz shopping centar "Retail Park", južnije na istoj lokaciji dolazi i trgovački lanac Plodine, koje su već otkupile zemljište te se očekuje kako će izgradnja početi još ove godine...
Objavljeno: 05.02.2023. 08:46

Zadnja izmjena: 05.02.2023. 09:17

Vizura grada Novog Marofa posljednjih se godina značajno mijenja, a tome uvelike, između ostalog, pridonose Istočna obilaznica čije se otvorenje očekuje sredinom godine i novi trgovački centar "Retail Park" čiji se dovršetak radova očekuje u listopadu.

Kako je rekao gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač, radovi na izgradnji trgovačkog centra u Novom Marofu nedavno su počeli, upravo se vrše iskopi i pripremni radovi, a prema najavama investitora Atlas-Immo Invest 1, otvorenje se očekuje 16. listopada ove godine. Uz ovaj shopping centar, južnije na istoj lokaciji dolazi i trgovački lanac Plodine, koje su već otkupile zemljište te se očekuje kako će izgradnja početi još ove godine.

Isto tako, Istočna obilaznica trebala bi biti gotova do ovogodišnjeg Dana Grada Novi Marof, odnosno 13. lipnja, a završen je značajan dio većih dionica, jednim dijelom može se čak već i voziti. Trenutno se grade rotori, odnosno spojna cesta prema Ključu te je postavljena priprema za rasvjetne stupove. 

Komentari