TRAŽILO SE MJESTO VIŠE

eTV | FOTO: Sinoć smo bili na proslavi 25. obljetnice Galka - evo kako je bilo i tko je sve došao

Objavljeno: 23.05.2018. 11:56

Zadnja izmjena: 24.05.2018. 14:46

Foto: Luka Šalamun / Viktor Hranić

Hrvatski brend kožne galanterije Galko jučer je u zagrebačkoj Mimari  proslavio 25 godina rada i tradicije, a mi vam donosimo veliki eTV i foto izvještaj s događanja za koje se tražilo mjesto više...

Tvrtka Galko danas zapošljava više od sedamdeset djelatnika, a razvila se iz obiteljskog obrta, da bi se 25 godina kasnije ubrajala među najveće proizvođače kožne galanterije u Hrvatskoj ali i regiji. Produkcija eVaraždin prigodom toga snimila je i video spot koji govori o nastanku brenda, kojega također objavljujemo ovdje.

- Galko je prolazio kroz turbulentno razdoblje, ali danas čvrsto stojimo na nogama i iz godine u godinu rastemo i razvijamo se. Mogu reći da je danas Galko brend zahvaljujući kvaliteti i upornosti jer nismo odustali ni kad su bila najgora vremena - rekao je vlasnik brenda Galko, Božidar Ledinko.

Brojni poznati Varaždinci, ali i nacionalna poznata lica bila su sinoć na proslavi obljetnice. Između ostalih potpredsjednik Vlade Predrag Štromar, prema svemu sudeći - budući ministar gospodarstva Darko Horvat, načelnik Malog Bukovca Darko Marković, glumci Zijad Gračić, Ksenija Pajić; pjevači Sani Cenov, Jaques Houldek, Antonija Šola, i mnogi drugi, a prigodom 25-e obljetnice tvrtka je odlučila 25 posto svojeg prihoda ostvarenog putem web prodaje darivati udruzi Ludbreško sunce.

 

Komentari