presica hdz-a

eTV - HDZ: Imali smo posla s budalama, sada smo im riješili bale i opet sve - poskupljuju

Obojica predvodnika lokalnog HDZ-a zaključili su kako su sva poskupljenja do kojih dolazi  "nepotrebna"...
Objavljeno: 03.11.2023. 12:08

Zadnja izmjena: 04.11.2023. 08:47

Foto: Boris Matijašec

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Damir Habijan osvrnuli su se danas na aktualnu političku situaciju u gradu Varaždinu.

Stričak i Habijan prozvali su gradsku vlst da "otežavaju standard" građanima i "opet cmizdri", unatoč činjenici što Grad Varaždin rješavanje problem baliranog otpada sada neće stajati niti cent. Osvrnuo se pritom Habijan na neka ranija razdoblja, rekavši:

-  Pričalo se kako će upasti USKOK i sve nas odvesti. Ja sam sam sebi postavio pitanje želim li imati posla s budalama jer sam ušao u Gradsko vijeće i prihvatio ulogu predsjednika ne zato da meni bude bolje nego ili gore nego dok sam bio samo odvjetnik. Ušao sam jer sam želio nešto riješiti. Onda shvatiš da imaš posla s budalama, dok netko to 18 godina želi riješiti, nego je njemu bitno samo da sve skupa propadne da dođe na vlast i što sad? Je li se nešto riješilo? Nije. Vlada je pomogla, a jedino što znaju je dizati cijene usluga - rekao je Habijan, a na njegove riječi nadovezao se i Anđelko Stričak, dodajući:

- Jedini tko je svo ovo vrijeme opstruirao rješavanje bala je SDP. Pardon, SDP i Čačić - rekao je.

'Nikome to nije palo na pamet'

Obojica predvodnika lokalnog HDZ-a potom su zaključila kako su sva poskupljenja do kojih dolazi (komunalni otpad, komunalna naknada, dječji vrtić) "nepotrebna".

- U našoj županiji nijednoj općini ni gradu nije palo na pamet da sada u ovim vremenima dižu cijene na što oni direktno utječu. To je palo na pamet samo gradonačelniku Bosilju, njegovom zamjeniku Markoviću i kada pogledamo što pišu nacionalni mediji, SDP-ovcima. Nije to slučaj samo Grada Varaždina. To se još primjenjuje u sredinama u kojima djeluju SDP-ovci, gle čuda, to je ta njihova socijalna osjetljivost - zaključio je danas župan.

 

Komentari