utrka za peti mandat

eTV - Ivan Čehok objavio kandidaturu: "Nikad u jednom mandatu nije bilo toliko ulaganja!"

Povučeno je, kako je rekao Čehok – 1,3 milijarde kuna, a planira se još milijarda i pol, i to zahvaljujući ITU mehanizmu...
Objavljeno: 17.04.2021. 12:28

Zadnja izmjena: 17.04.2021. 12:37

Foto: Dino Možek

Ivan Čehok objavio je kandidaturu za svoj peti mandat na čelu Grada Varaždina, kojeg je vodio i protekle četiri godine.

„Mislim da smo u najvećoj mjeri uspjeli učiniti ono što smo rekli da ćemo učiniti, unatoč pandemijskoj krizi koja je donekle omela planove“, kazao je.

„Nikad nije bilo toliko uloženo u Grad Varaždin u jednom mandatu. Zašto, zato što smo imali veliku pomoć europskih fondova i danas smo Grad koji ima daleko najviše europskog novca prema glavi stanovnika u Hrvatakoj.“

"Komunikacija s građanima"

Povučeno je, kako je rekao Čehok – 1,3 milijarde kuna, a planira se još milijarda i pol, i to zahvaljujući ITU mehanizmu koji je sada na raspolaganju. Planiraju se daljne investicije u zonu Brezje („Samo ovaj tjedan četiri upita“); Tehnološki park, kao i još više izravnih subvencija poduzetnicima. Rješavanje ključnih prometnih problema donekle je usporilo sanaciju ulica, no to se također planira nadoknaditi u narednom mandatu.

„Velika promjena od prije je da smo uspjeli ostvariti dobru komunikaciju s građanima, kako s pojedincima tako i s udruženjima, ustanovama, itd. To je dobra 'poputbina' ili pravi 'pinklec' koji nosimo sa sobom. Bez te dobre komunikacije ne bismo uspjeli“, zaključio je Čehok.

 

 

Komentari