primopredaja

eTV - Zajednica sportskih klubova Novi Marof dobila novi kombi

Objavljeno: 26.07.2023. 13:21

Zadnja izmjena: 26.07.2023. 13:29

Foto: Boris Matijašec

Danas je ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin održana primopredaja kombi vozila Zajednici sportskih udruga Novi Marof. 

Kako je tom prilikom bilo rečeno, vrijednost vozila je 26 tisuća eura, a iz projekta Aktivne zajednice ostvareno je sufinanciranje u iznosu od 9,3 tisuće eura. Ostatak nabavne vrijednosti vozila i troškova registracije vozila podmirit će, kako su najavili, Grad Novi Marof. Inače, nabavljeno kombi vozilo Renault s ukupno devet sjedećih mjesta namijenjeno je klubovima unutar zajednice. Korištenje će biti moguće prema detaljno utvrđenim pravilima i rasporedu korištenja.

- Naša Zajednica sportskih udruga dobila je novi kombi. Nadam se da će ga maksimalno koristiti te da će to poboljšati razvoj sporta u Novom Marofu. Kobi će zasigurno pridonijeti tome da će moći jednostavnije i lakše odlaziti na turnire, da neće morati tražiti i iznajmljivati kombi vozila. Zajednici želim da brine za naše klubove, a klubovima želim da brinu za naše sportaše - rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

'Grad daje sredstva'

Predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Novi Marof Vladimir Vuger zahvalio je Savezu sportova Varaždinske županije koji im je "bio velika podrška".  

- Ove godine smo se javili na natječaj Hrvatskog olimpijskog i uspješno aplicirali na njega. Prvenstveno zahvaljujući gradonačelniku Jenkaču koji ima razumijevanja i koji nas je podržao u tom projektu te osigurao dodatne novce u Proračun Novog Marofa, mogli smo doći do kupnje ovog vozila. Vrijednost je 26 tisuća eura. Od stoga nam Hrvatski olimpijski odbor daje 9,3 tisuće eura, a ostatak daje Grad. Naravno da Grad daje i sredstva za registraciju, servis, gume i sve ostale popratne troškove - rekao je Vuger.

Komentari