prije ljetne stanke

eTV - Marković najavljujući sjednicu: Dodatno ćemo postrožiti uvjete za 'naknadna prekapanja' ulica

Objavljeno: 21.06.2023. 12:19

Zadnja izmjena: 21.06.2023. 12:31

Foto: Boris Matijašec

Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki danas su najavili posljednju sjednicu vijeća prije ljetne stanke koja će se održati iduće srijede.

Kako su pritom rekli, sjednica će se sastojati od ukupno 19 točaka, među kojima se nalazi ispravak proračuna za 2023. godinu te izvješća o radu varaždinskih gradskih ustanova za 2022. godinu, kao i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu kojim se planira stati na kraj uništavanju novoobnovljenih varaždinskih ulica.

- Što se pak tiče ispravka proračuna radi se tek o ispravljanju nomotehničke greške u preambuli proračuna što nema veze sa suštinskim sadržajem proračuna pa sve insinuacije nemaju nikakvog smisla. Kada se krene u kompletnu obnovu ulica koje planiramo, a tu su i Trenkova i Istarska, bit će to jedan bolji, novi grad. Novom odlukom o komunalnom redu dodatno ćemo postrožiti uvjete za izvođenje tih radova tako da se više neće kasnije moći raditi prekapanja, a da se kasnije kvalitetno ne sanira ulica - rekao je Marković.

Komentari