pogledajte

eTV - Evo kako iz zraka izgleda budući trgovački centar u Novom Marofu na više od 20 tisuća kvadrata

Od kolovoza prošle godine, u Novom Marofu u tijeku su radovi koji će promijeniti vizuru grada. Riječ je o novom trgovačkom centru koji će zauzeti površinu od 22.816 m² te se nalazi uz prostor budućeg sportskog kompleksa...
Objavljeno: 04.05.2023. 08:09

Zadnja izmjena: 04.05.2023. 09:22

Foto: Boris Matijašec

Od kolovoza prošle godine, u Novom Marofu u tijeku su radovi koji će promijeniti vizuru grada. Riječ je o novom trgovačkom centru koji će zauzeti površinu od 22.816 m² te se nalazi uz prostor budućeg sportskog kompleksa. Prema najavama investitora Atlas-Immo Invest 1 te gradonačelnika Siniše Jenkača, otvorenje će se održati u listopadu ove godine.

Stanovnici Novog Marofa time mogu ove godine očekivati velik broj novih trgovina u njihovoj blizini. Za sad je potvrđeno kako će se u trgovačkom centru nalaziti poslovnice Lidl, Bipa, Sport Vision, Galileo, Tedi, Kik te Pepco, te će prema riječima direktora tvrtke Atlas-ImmoInvest 1, Maria Debeleca, ostale definirati unutar završne faze projekta.

- Kao što su investitori najavili, 13 poslovnih objekata koji će otvoriti svoje poslovne prostore u Novom Marofu, to nas posebno veseli. Naravno, veseli nas i to što će zaposliti značajan broj naših sugrađana, tako da je ovo jedan krasan pogon s preko stotinu zaposlenih koji će imati priliku raditi u ovom trgovačkom centru. Nadam se da će sve, kao što je i zacrtano, ići u najboljem redu i da ćemo sredinom 10. mjeseca imati veliko otvorenje trgovačkog centra u Novom Marofu - rekao je Jenkač.

Komentari