Dodatnih 140 kvadrata

eTV| Na Gradskim bazenima otvoren najveći wellness centar u županiji - pogledajte kako izgleda

Wellness centar na Gradskim bazenima proširen je na dodatnih 140 kvadrata, pa će tako korisnici u ponudi imati sedam sauna; dvije manje i jednu veliku finsku saunu, dvije turske kupelji, mala infracrvena sauna, te extremna finska sauna s ciglama himalajske sole.
Objavljeno: 24.09.2019. 12:36

Zadnja izmjena: 24.09.2019. 12:50

Foto: Dario Jurčević

Wellness centar na Gradskim bazenima postao je veći za dvije nove saune, novom sobom za odmor, novim jacuzzijem za deset ljudi, ali i novim ledenim kupeljima, čime je wellnes proširen za dodatnih 140 kvadrata. 

Dograđena su i dva nova tuša, kupljene nove ležaljke, dograđen je novi salon za masažu, a u planu je otvorenje i nove slane sobe. Sveukupno, na Bazenima će za korisnike biti u ponudi čak sedam sauna; dvije manje finske saune, jedna velika bio finska sauna s kromoterapijom, dvije turske kupelji, mala infracrvena sauna, te extremna finska sauna s ciglama himalajske sole. Uz sve to, otvara se i novi salon za masažu, a s početkom listopada korisnici će moći i na medicinsku pedikuru s dodatnim tretmanima Garra Rufa ribicama. Novi prostori wellnesa građani će moći koristiti već od sutra.

Na današnjoj konferenciji za novinare, ravnatelj Gradskih bazena Željko Kušter istaknuo je kako su ove godine morali malo podignuti cijene usluge saune i masaža, no da cijene bazena nisu dirali. - Cijene sauna smo dignuli za kakvih 12 posto. Te cijene su praktički od 2005. godine i do prije mjesec danas se one nisu dizale. Međutim, investicije su velike, ovaj prostor iznosi pola milijuna kuna pa na neki način moramo i mi sebe pokriti - rekao je ravnatelj Kušter.

Gradonačelnik Ivan Čehok rekao je kako su u ovaj projekt krenuli jer je bila potreba za time, s obzirom na to da je sve više građana dolazilo u saune, te je ujedno najavio i rekonstrukciju bazena - Nakon 15 godina krenuli smo u jedan veći wellness, najveći takve vrste u našoj županiji. Pred nama je i mala rekonstrukcija bazena. Projekti su gotovi i vjerojatno će se negdje tijekom iduće godine postaviti drveni paneli kako ne bi dolazilo do ovih velikih promjena u temperaturi. Činjenica je da nama dosta rastu prihodi od sauna a s ovime ćemo ih dići još i više što će ujedno rasteretiti i gradski proračun - rekao je gradonačelnik.

Komentari