općina trnovec bartolovečki

eTV - Načelnica Vitković rezimirala projekte u Općini te najavila 'Ljeto u Trnovcu'

Načelnica Vitković je istaknula kako su postavljena i četiri nova dječja igrališta - dva u Trnovcu, jedno u Šemovcu te jedno u Štefancu. Sklopljen je ugovor o uvođenju javne rasvjete u Ulici Gustava Krkleca u Trnovcu, koja je jedina ulica koja do sad nije imala javnu rasvjetu...
Objavljeno: 03.08.2023. 08:04

Zadnja izmjena: 03.08.2023. 12:26

Foto: Boris Matijašec

Ovog vikenda Općina Trnovec Bartolovečki organizira Ljeto u Trnovcu, povodom čega smo razgovarali s načelnicom Vericom Vitković, a koja nam je pritom otkrila i koje je sve projekte Općine realizirala, ali i najavila nove projekte.

Kako je navela, početkom godine izvršena je druga faza sanacije divljih deponija uz pomoć sredstava iz Fona za zaštitu okoliša, zatim je započet proces uvođenja optičke mreže za područje cijele općine, kao i izgradnja komunalne infrastrukture. Pritom je istaknula izvanredno održavanje Ulice Ivana Mažuranića, probijanje nove ulice između Dravske ulice i Zelenog puta.

Načelnica Vitković je istaknula kako su postavljena i četiri nova dječja igrališta - dva u Trnovcu, jedno u Šemovcu te jedno u Štefancu. Sklopljen je ugovor o uvođenju javne rasvjete u Ulici Gustava Krkleca u Trnovcu, koja je jedina ulica koja do sad nije imala javnu rasvjetu. Pritom je i najavila manifestaciju Dani Ljeta koji se održavaju ovog vikenda, 4. i 5. kolovoza.

- Pozivamo sve zainteresirane ovog petka na koncert Grupe Profeel, a zatim u subotu navečer uz predgrupu Amazona nastupa popularni Željko Bebek. Koncert je planiran navečer oko 21 sat, a bitno je napomenuti kako će se koncert održati i unatoč najavljenom lošem vremenu jer će zabava biti pod šatorom. Ulaz je besplatan pa pozivam sve da dođu u Trnovec Bartolovečki - najavila je Vitković.

Komentari