kerekesh teatar

eTV - Najavljeni 14. Tjedan smijeha - očekuje vas 60 predstava u 10 dana

 Na Tjednu smijeha u Varaždinu igrat će ponajprije gostujuće predstave, a posljednjeg dana odigrat će se i 1350. izvedba 'Dimnjačara'...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.01.2023. 12:28

Zadnja izmjena: 18.01.2023. 12:40

Foto: Luka Šalamun

60 predstava u 10 dana kratka je najava ovogodišnjeg Tjedna smijeha koji će se u Varaždinu i Varaždinskoj županiji održavati od  3. do 12. ožujka 2023. godine.

Ovaj su kazališni festival danas predstavili Jan i Ljubomir Kerekeš, zamjenica župana Silvija Zagorec, dogradonačelnik Grada Varaždina Miroslav Marković i intendantica HNK u Varaždinu Senka Bulić. Na Tjednu smijeha u Varaždinu igrat će ponajprije gostujuće predstave, a posljednjeg dana odigrat će se i 1350. izvedba 'Dimnjačara'.

Na festivalu će se dodijeliti nagrada "Najjači smehek" za predstavu sa najviše reakcija publike. Uz sam festival održat će se i 7. izložba karikaturista na temu "Smijeh bez granica", gdje će publika glasanjem izabrati najbolje radove. Program predstava u općinama i gradova diljem Varaždinske županije objavit ćemo naknadno. 

Ulaznice se već nalaze u prodaji za program u Varaždinu preko Entrio sustava i na Entrio prodajnim mjestima, na blagajni HNK u Varaždinu, u suvenirnici na Korzu, u Gajevoj Ghetaldus Optici te Tisak mediji u Kukuljevićevoj. 

Komentari