grad ludbreg

eTV - Nakon Varaždina i Novog Marofa, i Ludbreg dobio igralište s umjetnom travom

Objavljeno: 27.11.2023. 15:13

Zadnja izmjena: 27.11.2023. 15:17

Foto: Boris Matijašec

U Ludbregu je danas, nakon Varaždina i Novog Marofa, otvoreno novo nogometno igralište s umjetnom travom na Gradskom stadionu.

Kako je tom prilikom rekao gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, radi se o donaciji vrijednoj 135 tisuća eura od strane Hrvatskog nogometnog saveza.

- Ovom prilikom bih zahvalio Županijskom nogometnom savezu Varaždin i Hrvatskom nogometnom savezu na ovoj vrijednoj donaciji u ovaj sportski park. To je priča u začetku, uskoro očekujemo i druge sportske sadržaje - najavio je Bilić.

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin Nenad Horvatić dodao je kako se radi o 28. po redu takvom terenu na području cijele Republike Hrvatske.

- Ovo je treće takvo igralište na području Varaždinske županije nakon Varaždina i Novog Marofa. Prije svega, zahvaljujem cijelom izvršnom odboru, predsjedniku Kustiću i cijelom izvršnom odboru što pomažu u realizaciji ovakvih projekata kako bi djeca mogla imati što bolje uvjete, kao i gradonačelniku koji je osigurao pripremne radove. Nadamo se da ćemo otvoriti još takvih terena diljem Hrvatske - dodao je.

Komentari