pogledajte

eTV - Horvatić najavio početak proljetne sezone ŽNL-a i posebne goste na Skupštini

Objavljeno: 08.03.2024. 12:10

Zadnja izmjena: 08.03.2024. 13:45

Foto: Boris Matijašec

Sutra počinje proljetni dio natjecateljske godine 2023/24 Županijske nogometne lige, a tim povodom razgovarali smo s predsjednikom ŽNS-a Varaždin Nenadom Horvatićem.

Najavio je početak proljetnog dijela sezone te pozvao sve ljubitelje nogometa na nadolazeće utakmice.

- U subotu nam starta novi proljetni dio natjecateljske godine Županijskog nogometnog saveza Varaždin. U pogon kreće preko šest tisuća igrača. Ovim putem pozivam sve gledatelje da dođu pogledati kako su naši klubovi radili. Prije samog starta prvenstva imali smo plenume svih klubova. Skupštine su održali i udruga trenera, sudaca i delegata. Sve udruge i vodstvo natjecanja je spremno.

'Idući tjedan godišnja Skupština'

Županijski nogometni savez od ovog proljeća ima i novog županijskog nogometnog instruktora, Filipa Martića. Idući tjedan obilježit će redovna godišnja skupština ŽNS-a, a Horvatić je najavio i posebne goste.

- Uručit ćemo prigodne poklone. Ovim putem pozivam sve predstavnike klubova da nam se odazovu na Skupštinu i da svi zajedno vidimo što smo to radili u proteklih godinu dana te kako gledamo na budućnost županijskog i hrvatskog nogometa. Na Skupštini će nam se priključiti i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, a nadam se izbornik Zlatko Dalić. Nadam se da ste idući petak 15. ožujka, rezervirali za Županijski nogometni savez Varaždin - zaključio je Horvatić.

 

Komentari