klubovi, požurite s prijavama

eTV: Nenad Horvatić prezentirao val velikog ulaganja u županijsku nogometnu infrastrukturu

Nogometni klubovi na području Varaždinske županije na svoje adrese dobili su poziv za iskazivanjem interesa za ulaganje u njihovu infrastrukturu...
Objavljeno: 19.10.2018. 10:00

Zadnja izmjena: 19.10.2018. 10:17

Foto: Luka Šalamun

Nogometni klubovi na području Varaždinske županije, kao što smo nedavno objavili, na svoje adrese dobili su poziv za iskazivanjem interesa za ulaganje u njihovu infrastrukturu.

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Nenad Horvatić, ujedno i predsjednik komisije Hrvatskog nogometnog saveza za sportsku infrastrukturu na području cijele Hrvatske, za eTV je još jednom pojasnio proceduru prijava i kako će s odvijati sam proces ulaganja, s obzirom da je plan u nogometnu infrastrukturu na području Varaždinske županije investitrati više milijuna kuna u nekoliko godina. Prijaviti se mogu, podsjetimo, uaganja u obnovu terena (zamjena trave, navodnjavanje), postavljanje rasvjete, obnova svlačionica, nabava aluminijskih golova ili kučnica za pričuvne igrače, a evo što su na svoje adrese primili nogometni klubovi te koju će dokumentaciju i podatke biti potrebno dostaviti za planirana ulaganja:

 

Komentari