pročitajte

eTV - Neočekivani istup Miroslava Markovića, evo što se dogodilo

Objavljeno: 21.06.2024. 08:37

Zadnja izmjena: 21.06.2024. 10:41

Saborski zastupnik SDP-a i zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković jučer se neočekivano ispričao dr. Spomenki Kiđamet Piskač, ali i imao potrebu pojasniti sve okolnosti svoje isprike.

Marković je, naime, spomenuto učinio na početku jučerašnje emisije iz eTV studija, kada je zamolio za trenutak vremena uoči prvog pitanja, pa rekao sljedeće:

- U zadnjoj emisiji kad sam bio sam u kontekstu 'probijanja' zdravstvenih kartona spomenuo i gospođu doktoricu Kiđemet-Piskač na način koji je njoj možda bio neprimjeren jer ona je to doživjela vrlo osobno, iako je političarka. Više nije samo doktorica. Ovim putem joj se ispričavam ako se ona osobno našla uvrijeđenom ili prozvanom zbog toga. Znam da nije do nje. Smatram da s obzirom na to da se radilo o hipotetskoj tezi da je u redu da joj se ispričam. Ona isto mora shvatiti da više nije samo vrsna doktorica i stručnjakinja, nego i netko tko je na političkoj sceni i mora malo trpjeti udarce kakve mi trpimo već godinama - kazao je Marković. 

 

Komentari