lokalni izbori 2021.

eTV - Neven Bosilj (SDP) predstavio je svoj program ''Odgovor za Varaždin''

"Nije jednostavno upravljati jednom takvom složenom cjelinom, ali mi smo stasali u ove četiri godine da možemo preuzeti odgovornost za ovaj grad", rekao je Bosilj...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.04.2021. 11:40

Zadnja izmjena: 20.04.2021. 11:51

Foto: Dino Možek

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Neven Bosilj danas je predstavio svoj program "Odgovor za Varaždin" povodom nadolazećih lokalnih izbora. 

Kako je rekao tom prilikom, SDP je ovaj program pripremao četiri godine ''učeći o Gradu Varaždinu i slušajući građane''. - Grad Varaždin nije samo proračun od 470 milijuna kuna. Grad Varaždin upravlja s 14 trgovačkih društava, s 12 javnih ustanova. Nije jednostavno upravljati jednom takvom složenom cjelinom, ali mi smo stasali u ove četiri godine da možemo preuzeti odgovornost za ovaj grad.

Kako je dodao, osnovni dijelovi programi su četiri cjeline - Grad mladih i poduzetništva, Komunalna i prometna infrastruktura, Zeleni i održivi razvoj i Varaždin - Grad po mjeri čovjeka.

Prema programu Nevena Bosilja, mladi bi ukoliko ga izaberu dobivali više subvencija, a rješavanje pitanja bala pretpostavka je aktivacije gospodarske zone. Važnost bi se pridodala i zelenim programima (postavljanje uređaja za mjerenje zraka, uređenju parkova...).

- Četvrta točka je "Grad po mjeri čovjeka": grad u kojem bi svatko želio živjeti, pomoć umirovljenicima, kultura koja je jako važna ovom gradu, a tu je i sport. Nadam se da će ovaj program doći do svih naših građana, te da će ga prepoznati kao jedan i jedini mogući realan odgovor za Varaždin - zaključio je Bosilj.

Više detalja poslušajte u eTV prilogu.

 

Komentari