donosimo prilog

eTV - Matija Posavec predstavio listu, Dubravko Bilić drugi, evo svih imena

Objavljeno: 30.03.2024. 08:17

Zadnja izmjena: 30.03.2024. 08:17

Nezavisna platforma Sjever, na čelu s međimurskim županom Matijom Posavcem, danas je predstavila svoju listu u III. izbornoj jedinici na predstojećim izborima.

Kako je prilikom predstavljanja rekao Posavec, lista se sastoji od troje gradonačelnika, zatim petero načelnika, župana, potpredsjednika skupštine te ravnatelja najveće ustanove na području Međimurske županije, odnosno, prema njegovim riječima, na njihovoj su listi osobe "s impresivnim životopisima".

- Pozdravljam vas u ime Nezavisne platforme Sjever te predstavljam najjaču listu koju je Međimurje i Hrvatski Sjever ikad imao u svojih više od 30 godina postojanja. Temeljem dosadašnje suradnje, logika je da nam se pridružila i gradonačelnica Cividini. Pozivam sve naše birače da podrže listu na kojoj su ljudi koji su već dugi niz godina na testu odgovornosti. Njih ne trebate pretraživati po internetu, ne traje im kampanja mjesec dana ili dva tjedna pred izbore, nima kampanja traje sve četiri godine mandata te mogu govoriti što su napravili kao garancija za ono što će tek napraviti - rekao je.

Ovo je lista Nezavisne platforme Sjever za III. izbornu jedinicu:

  1. Matija Posavec
  2. Dubravko Bilić (Varaždinska županija)
  3. Robert Greblički
  4. Ljerka Cividini
  5. Milorad Batinić (Varaždinska županija)
  6. Igor Šegović
  7. Ksenija Jurak Krivec
  8. Rajko Solar (Varaždinska županija)
  9. Đurđica Slamek
  10. Anica Naranđa
  11. Bojana Petrić
  12. Ivica Baksa
  13. Velimir Kučko
  14. Mirjana Murk

Komentari